UN17 Village

Miljørigtige og nærværende lejligheder ved havet

Vis billeder
 • Boliger 535
 • Boligtype Lejlighed
 • Størrelse 40-100m2
 • Eje Pris kommer
 • Leje Pris kommer
 • Planlægning
  2015
 • Byggefase
  2020
 • Overtagelse
  2024

Få byen ved hoveddøren og storslået natur i baghaven. Hvad er svaret på fremtidens boliger? Jo, her vil du opleve boliger, der møder de højeste standarder for social, økonomisk, og miljø-mæssig bæredygtighed. Samtidig vil du komme til at bo et sted, der også bevarer vigtige værdier som fællesskab, fokus på mental og fysisk helse, samt et nærværende miljø, hvor du får tryghed og alle de vigtigste behov dækket inden for dit nærområde. Her får du en helt unik mulighed for at bo både bynært og tæt på naturen, uanset om du er studerende, single, familie eller senior. Her er der rum til alle.

Bynært og naturnært
Grønne arealer i tryghedsskabende omgivelser
Optimale forhold for pendlere på cykel
Kvalitetsrige boliger der favner forskellige målgrupper
Inkluderede helsetilbud til beboere
Prisklasser for alle målgrupper
Toppen af bæredygtighed. DGNB Guld/Platinum, DGNB Heart og WELL
Opfylder 17 punkter indenfor FN's Globale Mål

En af de største kvaliteter ved dette projekt, er omtanken for helt at kunne droppe bilen i dit daglige liv, hvor alt ligger nemt tilgængeligt via gang, cykel eller med den offentlige transport. Området er især også trygt for børn at færdes i, hvor der er kort til skoler og dagsinstitutioner. I nærområdet har du mange forskellige indkøbsmuligheder, der er let tilgængelige. Indtænkt i projektet er også, at der er kort afstand til læge og apotek. Helt usædvanligt er der også inkluderet helsetilbud til beboere, som er inkluderet i huslejen. Her har du bl.a. adgang til et helsecenter, hvor borgere kan få gratis kost- og trænings-vejledning af professionelle.

Oplevelser

Swipe

Royal Arena

En indendørs arena for kulturelle begivenheder. Arenean har siden 2017 beværtet oplevelser inden for bl.a. sport, kultur og underholdning.

Naturcenter Amager

Naturcenteret byder på café, cykelleje, udstyr til friluftsliv, information og naturvejledning, naturskoler, vandposter, toiletter blandt mange andre ting.

Kalvebod Fælled

20 km2 vådområde for naturoplevelser i et historisk øvelsesterræn, åbent for alle.

Boligerne er udtænkt i forhold til at favne moderne levestandarder i en tid, hvor flere også begynder at bruge deres hjem som kontor. Dertil favner arkitekturen også løsninger til flere målgrupper, der bl.a. gør området tilgængeligt for folk, der har fysiske udfordringer. Generelt for området er, at der er flere fleksible og grønne fællesrum, en uformel og indbydende spisesal, samt flere fælles tilbud til seniorer, der gør det attraktivt at bo netop her. Her kan du vælge at kombinere arbejde, hygge og samtidig have muligheden for at bo i mere traditionelle familieboliger.

Delecenter: genbrug af møbler og elektroniske artikler, som ikke fejler noget.

Fælledhuset: er et fælleshus, der er tænkt som at være en forlængelse af beboernes egne private opholdsstuer. Her er der fokus på fællesskab og bekendtskaber. Selve bygningen kan tilpasses til at fungere til forskellige slags aktiviteter og forbinder gårdrummet til Amager Fælled. Her kan du mødes dag og aften, hvor der er aktiviteter for alle og hvor du kan møde ligesindede. Her er der også skabt rum til at kunne facilitere kurser, forelæsninger, få grønne fingre, være med til forskellige aktiviteter og stimulere dine sanser og krop.

Faciliteter

Altan
Terrasse
Tagterrasse
Gårdrum
Taghave
Fælleshus
Legeområder
Lobby
Spisehus
Fitness
Sauna
Wellness
Parkeringskælder
Pool
Cykelparkering
Ladestation til el-biler

Fælledpromenaden, København

Kreditering

Arkitekter: Lendager Group og Sweco Architects. Landskab: SLA. Ingeniør: MOE Engineer. Entreprenør: CG Jensen. Udvikler: NREP.

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.