Svinget

Lejligheder i naturnært og bæredygtigt bymiljø

Vis billeder
 • Boliger 62
 • Boligtype Lejlighed
 • Værelser 1-5
 • Størrelse 46-197m2
 • Eje 1.600.000-7.000.000
 • Leje 7.500-14.000
 • Planlægning
 • Byggefase
 • Overtagelse
  2023

Kom op i højden. Inviter lyset ind. Mærk den positive energi der præger de nyopførte lejligheder i Nye ved Aarhus og bliv del i et fantastisk fællesskab. Beliggende i det smukke danske landskab med natur, udsigt over Aarhus bugt og Egå Engsø vil du opleve årstidernes formidable farvespil. Du vil også opleve hvordan arkitektur, natur og mennesker mødes på en nytænkende måde, som favner forskellige aldersgrupper, behov og livsstile. Om du er barn, ung, voksen eller ældre, har du nem adgang til dine vigtigste behov i kort gåafstand eller på cykel. Helt unikt har udviklingen af området for Nye vundet byplansprisen 2022, der sætter høje standarder for visionær, naturbaseret byudvikling. Derfor kan du også forvente dig en høj levekvalitet i dette område, der udover at tilbyde lækre lejligheder også skaber kvalitetsrigt indhold for beboere og besøgende, der gør Svinget til et enormt attraktivt sted at bo.

Privatliv eller fællesskab når det passer dig
Cykeldistance til Aarhus
Trygt område med naturen som baghave
Støtte til at starte lokale initiativer
Delebilsordning

I nærområdet har du let adgang til dine vigtigste behov. Der er nem adgang indkøbsmuligheder, apoteker samt læge, der ligger få minutter fra Nye. Her kan du trygt sende dine børn ned til den lokale købmand, Nyma, der også fungerer som et lokalt mødested for beboere. Børnehuset Løvstikken er en børnehave, der ligger blot 200 meter fra lejlighederne, uden at man skal krydse store veje. I området er der også flere skoler, der ligger i gå eller cykelafstand. Fra Nye har du mange transportmuligheder. Der er let adgang med bus, letbane, nærbane, shuttlebus for f.eks. børn med legeaftaler og muligheden for at tilslutte sig en delebilsordning med elbiler. Elsker du at cykle, kan du tage en smuk cykeltur direkte ind til Aarhus C på omkring 30 minutter.

Oplevelser

Swipe

Nyma

Dagligvarebutik og hyggeligt mødested for beboere og besøgende. Her er det muligt at mødes over en god kop kaffe, en bid mad og deltage i lokale arrangementer og aktiviteter.
Hvid vandlilje i dam

Sneglehussøen

Søområde i centrum af Nye, der indbyder til rekreative oplevelser, sociale aktiviteter og en spadsereturer.

Lisbjerg Skov

Naturaktiviteter for alle med shelters og bålsteder. Bare 11 kilometer fra Aarhus C og let tilgængelig med cykel, bil eller bus.

Lisbjerg Fritidsliv

Forening for sport, fritid og fællesskab med aktiviter for alle på tværs af alder.

Egå Engsø

Oplev det rige fugle- og dyreliv omkring Egå Engsø. Rundt om søen er der en 5 km lang sti, som er let tilgængelig fra områdets parkeringspladser, cykelstier og for gående i området. Omkring søen finder du også shelters og et fugletårn.

Mollerup Golf Club

Spil golf i det naturskønne område omkring Egå Engså, der ligger i udkanten af Aarhus. Her kan begyndere og øvede spille med soft-spikes og golfkøller på rigtige greens, bunkers og ved sø.

Park13

Den 10.000 kvadratmeter store have er anlagt i typisk shinsen kaiyu-stil. Den er anerkendt som nordens mest gennemførte japanske have og rummer et konferencecenter for forskellige arrangementer. Da parken er privat bedes du læse om åbningstider på hjemmesiden.

Bag byggeriet i Svinget ligger en gennemgående ide om at tilpasse sig naturens hældning. Det skaber en elegant og opadstigende bebyggelsesrække der understreger landskabet. Lejlighederne findes i både 1 og 2 plan og varrierer i størrelser fra 46 m² til 197 m². Nogle lejligheder har en standardloftshøjde på 2,6 meter, imens andre strækker sig helt op til 3,8 meter — en kvalitet der normalt kun findes i gamle herskabslejligheder. På facaden vil du finde teglsten og træ i varme farver. De store glaspartier i vinduerne og på altanerne er med til at invitere et dejligt lysindfald ind i lejlighederne. Indendørs vil du opleve et behageligt indeklima med trægulve, lyse vægge og hvidt inventar, der passer til arkitekturen. Med elevator har alle beboere nem adgang til lejlighederne.

Fælleshus og fællesskab er med til at skabe de stærke værdier omkring et spirrende og engagerende miljø, hvor folk kan mødes på tværs af interesser i det omfang, de har lyst til. Du vil bl.a. finde tilbud om fællesspisning, yoga, plantefællesskaber og meget mere. Området indbyder til samvær og udeliv i de mange fællesområder, inde som ude.

Faciliteter

Altan
Naturnært
Elevator
Fælleshus
Delebilsordning
Fællesparkering
Genanvendelse af regnvand

Ringen, Aarhus

Kreditering

Arkitekter: C.F. Møller Architects. Bygherre: Tækker Group. Ingeniør: Tækker Rådgivende Ingeniører. Totalentreprenør: CJ Group.

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.