Sneglehusene

Rækkehuse of lejligheder i naturrigt og fælles miljø

Vis billeder
  • Boliger 92
  • Boligtype Rækkehus Lejlighed
  • Typologi Bofællesskab
  • Værelser 1-5
  • Størrelse 50-160m2
  • Eje 2.740.000-4.850.000
  • Leje 9.500-14.000
  1. Planlægning

  2. Byggefase

  3. Overtagelse

Sneglehusene er en del af Nye, et nyt område i Aarhus N, hvor hundredvis af nye boliger udgør et nyt nabolag, der henvender sig til alle. Både studerende, nystartede familie, soloister og seniorer. Sneglehusene er opført i en rækkehus stil og snor sig om en central have, der inviterer naturen ind i et lyst miljø.

Nogle boliger ligger tæt, hvor man ønsker mere socialhed, mens andre trækker sig tilbage for mere privatliv. Selvom boligerne er beholdt i samme stil er planceringen i landskabet unikt for hvor bolig, som gør, at du frit kan vælge, hvad der passer til dine behov. Området tilbyder dig nær relation til naturen med byen indenfor cykeldistance.

Privatliv eller fællesskab når det passer dig
Cykeldistance til Aarhus
Trygt område med naturen som baghave
Støtte til at starte initiativer
Egen delebilsordning

Boligerne er placeret i landskabet med udsigt over Aarhus, Aarhus bugt og Egå Engsø, som er et rekreativt område for lokalmiljøets beboere. Terrænet er bakket og skråner mod syd i solens retning og er omgivet af mark, skov og dejlig natur. Mod nord/øst ligger Elev og Lystrup som nabo. Mod vest afgrænses byen af Lisbjerg Skov og Lisbjerg Bæk, som vil blive endnu et rekreativt område hvor Nyes beborere kan færdes i den skønne natur som området byder på.

Oplevelser

Swipe

Lisbjerg Fritidsliv

Forening for sport, fritid og fællesskab med aktiviter for alle på tværs af alder.

Park13

Den 10.000 kvadratmeter store have er anlagt i typisk shinsen kaiyu-stil. Den er anerkendt som nordens mest gennemførte japanske have og rummer et konferencecenter for forskellige arrangementer. Da parken er privat bedes du læse om åbningstider på hjemmesiden.

Lisbjerg Skov

Naturaktiviteter for alle med shelters og bålsteder. Bare 11 kilometer fra Aarhus C og let tilgængelig med cykel, bil eller bus.

Byggeriet er beklædt med Thermowood fra Moelven som går igen på samtlige facader og ved altan nicher. Tagene er generelt belagt med specialudviklet mos-sedum-blomsterblanding som giver byggeriet et helt særligt udtryk og bl.a. danner en visuelafskærmning og overgang ved tagterrasserne. Vinduespartierne fremstår udvendigt med rå aluminiumsrammer. Indvendigt er væggene lyse og venlige  og lofterne står i rå beton. Gulvene er udført i ask hvilket går igen på indvendige trappeløb.

Faciliteter

Tagterrasse
Naturnært
Delebilsordning
Fælles gårdhave

Solsikkevænget, Aarhus

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.