Schillerkvarteret

Byhuse i naturrigt gårdmiljø

Vis billeder
  • Boliger 400
  • Boligtype Lejlighed
  • Værelser 1-4
  • Eje Pris kommer
  • Leje Pris kommer
  • Planlægning
  • Byggefase
  • Overtagelse

Schillerkvarteret er et nytænkende kvarter med op til 400 boliger i 20 forskellige gårdmiljøer og som giver muligheder for alle. Miljøet skaber rammerne for både et godt lokalt fællesskab og individuel udvikling, hvor boligerne ligger tæt på byen og ved siden af å og skov. Her er du tæt på byen, offentlig transport, kulturelle og institutionelle funktioner i nærområdet. Her er der også grobund for mindre erhverv, handel, undervisning og pleje.

Boligsammensætning som er blandet, nytænkende og oplevelsesrig
Lejligheder eller rækkehuse i forskellige prisklasser
Ung som ældre, bo tæt på dine vigtigste behov
Træhuse og murstenshuse med lav vedligeholdelse

De 400 boliger bliver opdelt i omkring 20 gårde, således at hver gård består af 15-20 huse. Hver gård består af et fælles indre gård- og haverum. Fordelingen af boligerne er udtænkt med henblik på også at skabe private og semi-private havemiljøer, som leder ud til fælleshaver og socialt samvær. Bygningerne vil blive opført i 1-3 etager med 1-4 værelses lejligheder eller rækkehuse. I arkitekturen tager man stor inspiration fra de klassiske saddeltagshuse og murermestervillaer, hvor tagetagen også bruges til beboelse. Materialiteten på husene vil blive opdelt i to kategorier med Træhusene og Teglhusene, der hver refererer til det omkringliggende miljø med skovens vildnis og byen.

Oplevelser

Swipe

Golfklubben Storstrømmen

Klubben byder på golfoplevelser for alle aldersgrupper.

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

Rigt dyreliv og stor diversitet af planter for en lærerig familieudflugt eller rekreation.

Middelaldercentret

Året er 1412. Købstaden Sundkøbing vil være fuld af liv med håndværkere og handlende. Den tonstunge krigsmaskine vil skyde med stenkugler ud over Guldborgsund, mens Hr. Henrik Svane byder velkommen til andre riddere på Sundkøbings rendebane.

Gartnervej, Nykøbing Falster

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.