Schæffergården

Seniorboliger i historisk jagtslot fra 1735

Vis billeder
  • Boligtype Lejlighed
  • Typologi Seniorbofællesskab Seniorbolig
  • Størrelse 65-150m2
  • Leje Pris kommer
  1. Planlægning

  2. Byggefase

  3. Overtagelse

Tidligere Nordsjællandsk jagtslot, der transformeres til seniorboliger. For personer der har rundet 60 år og ønsker at bo i et attraktivt fællesskab nær byen og naturen. Her kan du forvente dig en unik mulighed for arkitektur med højt til loftet og en rig kulturarv.

Her kan du forvente arkitektur med højt til loftet, skrånende tage, luft mellem bygningerne og udkig til et attraktivt og inviterende grønt gårdrum for beboerne. Det kalder på fællesskab og tager samtidig også højde for privatlivet, samt mulighed for at låne eller leje gæsteværelser for beboerne.

Nærværende bofællesskab
Tæt på naturområder
Hyggeligt område rigt på kultur og aktiviteter
Fine indkøbsmuligheder i nærområdet
Fællesområde med lille restaurant og café
Døgnbemanding med sundhedsfagligt personale

Området i den nordlige del af Gentofte Kommune og grænser op til Jægersborg Dyrhave. Stedet anses for at være et velhavende område, som også er attraktivt sted at bo. Her bliver boliger hurtigt solgt eller udlejet. Derfor kan det være en god ide, at være ude i god tid med at melde din interesse, hvis du er nysgerrig.

Karakteristisk for nabolaget er stor mangfoldighed med forskellige aldersgrupper. Her er familier, unge par, seniorer og også studerende. Her har du alt tæt på dig, om du ønsker et socialt caféliv, kulturelle oplevelser eller grønne omgivelser. Søger du et trygt område at bo, er dette muligvis noget for dig.

Området er veletableret og byder derfor på mange forskellige muligheder med kort afstand til de ting, du behøver. Her er flere muligheder for at spise ude, mange indkøbsmuligheder samt kort afstand til apotek.

Oplevelser

Swipe

Jægersborg Dyrehave

Smuk naturoplevelse med 2.000 vandrende hjortevildt for turer og rekreation.

Ordrupgaard

Ordrupgaard er et kunstmuseeum beliggende ved Jægersborg Dyrehave nord for København. Museet rummer en af Nordeuropas betydeligste samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede.

Boligerne etableres i jagtslottet fra 1735 og bliver moderniseret til at passe til en moderne livsstil med respekt for kulturarven og arkitekturen. De fleste boliger vil have højt til loftet med store, flotte vinduer med en lys og tryg stemning. Da projektet er i udvikling, foreligger der ikke i øjeblikket opdaterede visualiseringer og tegninger. Estimeret indflytningsdato er sat til 2026.

Faciliteter

Fællesområder
Gæsteværelser
Serviceret efter behov
Sundhedsfagligt personale

Jægersborg Alle, Jægersborg

Kreditering

Foto: Kathrine Albrechtsen.

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.