Redebyg

Surferboliger ved havet i Cold Hawaii

Vis billeder
  • Boligtype Lejlighed
  • Værelser 3
  • Størrelse 94m2
  • Leje 7.800-8.200
  1. Planlægning

  2. Byggefase

  3. Overtagelse

Moderne boliger i midten af vestkystens smukke, foranderlige landskaber og nationalparker. Arkitekturen skaber rammerne for at bo i den hyggelige by, Klitmøller, i Thy med klimasikrede boliger, der tager højde for sol, vind og vejr. Sluk mobilen og fjernsynet, for her får du nogle af Danmarks flotteste solopgange og solnedgange! Er du en familie eller et par med lysten til at bo i et område med vandssportsaktiviteter i nordens Cold Hawaii, så har du muligheden nu.

Bo ved vandet og få naturrige omgivelser
Få klimasikrede boliger, der tager højde for vejr og natur
Bo i Cold Hawaii som familie, par eller senior

Lokalt har du fornuftige indkøbsmuligheder. Har du brug for apotek og flere indkøbsmuligheder, kan du med fordel tage til Thisted, der ligger 12 km fra Klitmøller eller 24 minutter med bus.

For familier med børn er byens friskole kun 60 meter væk. Her kan børn krydse den lille å via gangbroen, så de trygt kan komme i skole.

Oplevelser

Swipe

Cold Hawaii

Blandt Europas mest populære og eftertragtede områder for surfere og vandsports-aktiviteter omkring Klitmøller.

Nationalpark Thy

Danmarks første nationalpark på 24.370 hektar, der strækker sig over et 12 km bredt bælte fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Nordvestjysk Golfklub

Golf i hjertet af den smukke Nationalpark Thy.

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium med bl.a. hajer, klumpfisk og stimefisk.

Hanstholm Fyr

Nordatlantisk fyr i Hanstholm.

Lodbjerg Fyr

Enestående fyr med udstilling i Nationalpark Thy. Rige overnatningsmuligheder for de vandrende i nationalparken med en lille, hyggelig café for de besøgende.

Bunkermuseum Hanstholm

Nordeuropas største befæstningsanlæg fra Anden Verdenskrig.

Boligerne er først og fremmest skabt med henblik på optimale forhold til vind, vejr, lys og den omkringliggende natur, som gør boligerne til et behageligt levested. De laveste boliger ligger i 1 etage og er placeret mod syd og sydvest. Projektets højeste boliger i 2 etager er placeret mod øst og nord.

Når du træder ind i entréen, vil du blive ført ind i køkken-alrummet, som er boligens hjerte for fællesskab, madlavning og nærværende stunder. Her vil du også opleve den smukke udsigt til naturen, der ligger udenfor. Hver bolig har desuden 3 værelser og et rummeligt badeværelse. Udenfor vil du finde et tilhørende depotrum.

Faciliteter

Fællesområder
Naturnært
Rekreative områder
Depotrum

Vangvej, Klitmøller

Kreditering

Team: LOOP Architects, Rønslev Ingeniører og Knudsgaard. Bygherre: M+.

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.