Made in Aarhus

Rækkehuse i naturrige omgivelser med havudsigt

Vis billeder
  • Boligtype Lejlighed Rækkehus
  • Værelser 2-5
  • Størrelse 63-108m2
  • Leje 7.250-10.900
  • Byggefase
    2022
  • Overtagelse
    2023

Naturrigt boligområde, idéelt for alle, som ønsker at fylde hverdagen med udendørsaktiviteter, samt kort afstand til Aarhus. Her er der gode muligheder for familier, par, seniorer og studerende med 97 nye lejligheder og 118 rækkehuse. Naturen flettes ind i boligernes gårdrum, for at skabe behagelige opholdsrum. Her kan du socialisere med naboer eller invitere til venner og familie til fællesskab. Boligerne tager højde for at skabe et trygt miljø for flere aldersgrupper og favner forskellige behov for fællesskab og privatliv. Alle enheder har moderne indretning og køkkener inklusiv hvidevarer.

Nyt bymiljø i tilknytning til Aarhus
Grønne haver og opholdsrum for rekreation
Nær skole og dagsinstitutioner
Gode transportmuligheder til Aarhus
Naturnært med skov

I gåafstand til skole og dagsinstitutioner, samt apotek indenfor cykelafstand. De bedste indkøbsmuligheder ligger i Lystrup (4km) og i Aarhus. Flere kommer i nærmeste fremtid. Bare 150 meter fra boligerne har du et letbanestop, med direkte forbindelse til Aarhus Hovedbanegård (25 min) eller Lystrup på få minutter.

Oplevelser

Swipe

Lisbjerg Skov

Naturaktiviteter for alle med shelters og bålsteder. Bare 11 kilometer fra Aarhus C og let tilgængelig med cykel, bil eller bus.

Egå Engsø

Oplev det rige fugle- og dyreliv omkring Egå Engsø. Rundt om søen er der en 5 km lang sti, som er let tilgængelig fra områdets parkeringspladser, cykelstier og for gående i området. Omkring søen finder du også shelters og et fugletårn.

Mollerup Golf Club

Spil golf i det naturskønne område omkring Egå Engså, der ligger i udkanten af Aarhus. Her kan begyndere og øvede spille med soft-spikes og golfkøller på rigtige greens, bunkers og ved sø.

Park13

Den 10.000 kvadratmeter store have er anlagt i typisk shinsen kaiyu-stil. Den er anerkendt som nordens mest gennemførte japanske have og rummer et konferencecenter for forskellige arrangementer. Da parken er privat bedes du læse om åbningstider på hjemmesiden.

Aros

10 etager med kunst og byens bedste udsigt fra Your rainbow panorama på taget af ARoS.

Arkitektekturen består af 3 kvarterer: Bakkedraget, Naturbæltet og Havebyen med 12 klynger i alt. Hver klynge med boliger har sit eget grønne gårdrum, der byder på private og fællesskabsaktiviteter. Materialerne for boligerne er valgt med stort fokus på at skabe bæredygtige boliger med tegl, skiffer, metal og træ. Nogle af materialerne er skabt på ny med genanvendede materialer, der passer sig ind i det omkringliggende miljø og natur. Indendørs kan du forvente dig moderne og brugervenlige løsninger med et behageligt indeklime. I alle badeværelser vil du opleve gulvvarme og kvalitetstrægulve i opholdsrum. Udendørs er der indtænkt opsamling af regnvand, der kan benyttes til fælles brug i haverne.

Faciliteter

Altan
Terrasse
Gulvvarme
Privatparkering
Fællesområder
Fælles gårdhave
Hvidevarer
Vaskemaskine
Tørretumbler

Vistihøjen, Lisbjerg

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.