Køhlers Have

Moderne karréboliger, klassisk inspireret

Vis billeder
  • Boligtype Lejlighed
  • Værelser 1-5
  • Størrelse 43-111m2
  • Leje 10.100-18.100
  • Planlægning
  • Byggefase
  • Overtagelse

Køhlers Have giver dig en moderne livsstil i lyse lejligheder i et meget attraktivt miljø langs Sydhavnen. Her kommer 384 lejeboliger fordelt på tre boligkarréer med private gårdrum, der forbindes med gangbroer, hvor beboere også har adgang til 3 fælles tagterrasser. Beboere kan derfor frit bevæge sig rundt og også benytte sig af fælleslokaler. På tagterrassen kan man gøre ophold med familie, venner og hilse på andre beboere, hvis man ikke ønsker at sidde på sin private altan. Der er også fælleskøkken og væksthus til de, som ønsker at bruge hænderne og stimulere sanserne. Har du brug for et værksted, er der også fællesværksted for beboerne, som man frit kan benytte sig af.

Centralt ved vandet i Sydhavnen
Boliger med tanke for privatliv og fællesskab
God mobilitet, nær hovedbanegård og motorvej

Sydhavns nærområde er et indholdsrigt og praktisk område at bo i. Storbymiljøet rummer blandet arkitektur, beboersammensætninger, naturområder, skov, vandkanaler og et hyggeligt byliv med caféer, butikker og dagsinstitutioner. Om sommeren kan du også tage springet og hoppe i vandet, som ligger blot et par hundrede meter fra boligerne. De mange muligheder gør, at du trygt kan bo i området om du er en familie, par, solist, senior eller ældre.

Skal du til rådhuspladsen, er der ca. 15 min med offentlig transport. Skal du på motorvej E20, tager det blot 5 min. i bil. Hopper du på cyklen er der 10 min. til Fisketorvet og kun 6 min. til Café Slusen, som er et anbefalelsesværdigt besøg.

Oplevelser

Swipe

Valbyparken

Park med forskellige temahaver, åbne plæner, kommunens største naturlegeplads, rosenhave, frisbeebane og café.

Sydhavnstippen

Tilflugtssted i et natur- og kulturområde med fritgående får og alpakaer, samt kort afstand til København.

Fiskerihavnen

Autentisk havnemiljø i København med stærk maritime arv, traditionelle fiskerbåde og farverige huse.

Køhlers Have er tiltænkt for at passe ind i Sydhavnens arkitektur, hvor det moderne møder det klassiske. Murværket passer ind i denne fortælling, hvor der også er taget inspiration fra den klassiske Sydhavns karré, der historisk set også har tagboliger. Gangbroerne bliver et gennemgående tema, som kobler de 3 karréer sammen, som skal bidrage til naboskab og samhørighed. Hver karré har således sin egen tilhørende tagterrasse, hvor det er tiltænkt som et tilflugtssted for beboerne, der enten ønsker at finde ro og fordybelse, at dyrke fællesskabet eller bare nyde den friske luft, der også stryger sig gennem væksthusene. Har du børn eller for besøg af dine børnebørn, er der også mulighed for at benytte sig af legepladsen.

Projektet byder på 3 forskellige boliger: haveboligen, den urbane bolig og kvistboligen. Hver type tager højde for forskellige behov for privatliv og ønsker om fællesskab.

Faciliteter

Balkon
Gulvvarme
Fælles drivhus
Delte værksteder
Parkeringskælder
Cykelparkering
Depotrum
Terrasse

Borgmester Christiansens Gade, København

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.