Køge Kyst

Moderne og nytænkende fællesskab i byen

Vis billeder
  • Boliger 45
  • Boligtype Lejlighed
  • Typologi Bofællesskab
  • Værelser 3-4
  • Størrelse 84-170m2
  • Eje 2.678.500-4.930.000
  1. Overtagelse

Et sjældent og særligt fund. Køge Kyst er et helt nyt boligprojekt i det smukke havneområde på Søndre Havn i Køge. Her bor du i byen og samtidigt i naturen med sandstrand, stier, skov og grønne områder. Her får du et tæt og trygt naboskab, som egner sig for alle aldre i et attraktivt, moderne og urbant miljø, med kort afstand til Køge centrum og stationen.

Beboerne har medvirket, sammen med arkitekterne og foreningen Fællesbyg Køge Kyst, i planlægning af byggeriet fra de første skitser til de færdige boliger. Arkitekterne har taget inspiration fra tyske koncepter om fællesskab. Derfor vil du opleve, at boligerne optræder på menneskets præmisser om at skabe sociale rum og udfoldelsesmuligheder. Du vil også opleve, at du har plads til være i dit private rum og nyde udsigten i ro og mag. I fælleshuset kan du være med til fællesspisning, hvor der er plads til sporadiske møder og sammmenkomster.

Bo nær strand, skov og natur
Bo i gåafstand til Køge Station og Køge Centrum
Nytænkende boliger med principper om fællesskab

I nærområdet har du flere indkøbsmuligheder og hyggelige butikker, hvor du kan gå på opdagelse, uden at du behøver at tage bilen. For familier med børn er der flere skoletilbud og tilbud om fritidsaktiviteter, der ligger i gå- eller cykelafstand. Havnen og stranden inviterer til rekreation i forlængelse af det nærværende miljø, som præger Køge Kyst.

Oplevelser

Swipe

Braunstein Bryggeri

Lokalt mikrobryggeri på Køge havn.

Køge Roklub

Roklub som er medlem af Dansk Forening for Rosport. Klubben tilbyder kaproning, motionsroning og langtursroning.

Køge Kano og Kajakklub

Klubfællesskab for alle, der er interesseret i kano- og kajaksporten.

Valkyrien Vinterbadeklub

Vinterbadeklub i Køge Bugt med saunaer og forskellige opholdsmuligheder. Bruges også om sommeren af badende gæster.

Den Gule Hal

Kulturhal i Søndre Havn med forskellige aktiviteter, foredrag, udstillinger og kreative værksteder. I Gule Hal er der en bl.a. en stor skaterbane.

Tapperiet

Ungdomskulturhus med muligheden for bl.a. for at spille musik, deltage i koncerter, filmaftener og skate-konkurrencer.

Boligerne er udformet med fokus på bæredygtighed og simple moduler, som medvirker til et prisvenligt miljø, der er tilgængeligt for flere forskellige personer og livsstile. Tagene er blevet udnyttet til at skabe opholds og aktivitetsrum for brugere, der bringer mangfoldigheden ud af væggene i et attraktivt sammenspil. Gårdrum består af træer og grønne arealer, der også indbyder til ophold og aktiviteter.

Faciliteter

Gulvvarme
Parkeringskælder
Cykelparkering
Depotrum
Fælleshus
Tagterrasse
Fælles drivhus
Delte værksteder
Gæsteværelser
Solfanger
Ladestation til elcykler
Taghave

Strandkvanen, Køge

Kreditering

Team: Arkitekter, Vandkunsten Architects. Landskab, Vandkunsten Architects. Ingeniører, MOE A/S. Entreprenør, Jönsson. Konsulenter, Byudviklingsselskabet Køge Kyst.

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.