Grønne Eng

Økologisk bofællesskab i Ørestad Syd

Vis billeder
  • Boligtype Rækkehus
  • Typologi Bofællesskab
  • Værelser 1-7
  • Størrelse 50-148m2
  • Eje 2.898.000
  1. Overtagelse

Bofællesskabet i Ørestad Syd giver dig muligheden for at blive del af et fællesskab med stærke værdier omkring økologi, bæredygtighed og fællesskab, samt flere deleordninger. Som en del af bofællesskabet, vil du komme til at bo i byen med direkte adgang til naturen omkring Kalvebod Fælled. Projektet består af i alt 78 forskellige ejerboliger, hvoraf 2 er ledige.

Stærke værdier: fællesskab, økologi og deleordninger
Boliger med omtanke for privatliv og fællesskab
Tæt på naturrigt område
Gæstehus med gæsteværelser og god plads
Øvelokaler, vaskefaciliteter, cykelværksted og motionsrum

I nærområdet har du adgang til gode indkøbsmuligheder, små markeder og apoteker. Den nærmeste skole er Kalvebod Fælled Skole, der også huser fritidsordninger for børn og unge. Skal du have mange gæster, er der mulighed for ophold på et af de nærliggende hoteller tæt på Bella Center. Skal du ud at spise, findes der flere restauranter og caféer, som kan beværte små og store forsamlinger.

I sin helhed er området et trygt sted at bo med familier, par og seniorer. Vælger du at bo i området, har du adgang til mange offentlig transport linier med bus, metro eller tog, der ligger i gåafstand til bofællesskabet. Kastrup Lufthavn ligger omkring 4 km fra området.

Oplevelser

Swipe

Kalvebod Fælled

20 km2 vådområde for naturoplevelser i et historisk øvelsesterræn, åbent for alle.

Royal Arena

En indendørs arena for kulturelle begivenheder. Arenean har siden 2017 beværtet oplevelser inden for bl.a. sport, kultur og underholdning.

Naturcenter Amager

Naturcenteret byder på café, cykelleje, udstyr til friluftsliv, information og naturvejledning, naturskoler, vandposter, toiletter blandt mange andre ting.

Projektets rækkehuse og etagebyggeri er tegnet af arkitekterne Vandkunsten. Her har man lagt vægt på at skabe forskelligeartede boligtyper i varierende størrelser, der skaber et intimt bofællesskab for beboerne. Grønne Eng inkluderer en andel i ejendommens fællesarealer og fælleshus, hvor omkostningerne er delt ligeligt mellem boligkøberne. Selve byggeriet har et DGNB Guld certifikat, som betyder at der er lagt stort fokus på helhedens bæredygtighed.

Faciliteter

Balkon
Terrasse
Fælleshus
Tagterrasse
Fælles drivhus

Else Alfelts Vej, København

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.