vis billeder

Byhuse i nærværende og rekreativt bymiljø

Boliger
20
Pris kommer

10 dobbelthuse, som gemmer sig på Falen i Odense. Folden befinder sig i et allerede grønt område med orangerier, haver og ellers nydelige forhold, der inviterer til fællesskab. Her er der både tænkt på at bevare kvaliteterne med private hjem i form af små klynger, som åbner sig ud til fælles, grønne og rekreative haverum med fuglesang. Her er der stier som slynger sig til parkeringsplads, cykelstier og tæt på resten af byen.

Behageligt og grønt område i Odense centrum
Fælles arealer med godt naboskab
Bo i kvalitetsrig arkitektur

Folden er nabo til det engelske kvarter, som er en eftertragtet bydel i Odense med gode forbindelser til resten af byen. Da stedet befinder sig i centrum af byen, har du nem adgang til Odenses fine kulturelle oplevelser med museer, caféer og restauranter. Her er du også tæt på legepladser, sportsfaciliteter samt Odense Å, der udover en flot gåtur langs vandet også tilbyder kajakroning og andre fine tilbud, som må siges at være inde for armslængde af Folden.

Indhold i området

Swipe

Eventyrhaven

Smukt og rekreativt haveområde med en cirkel ø i haven. Bedene fyldt med forårsløg, dahliaer og stauder.

Kunstmuseum Brandts

Danmarks første museum for kunst og visuel kultur, der siden 1987 har udstillet dansk og international samtidskunst.

Kulturmaskinen Lerværkstedet

Værksted for ler-håndværk og fællesskab, hvor du også kan få vejledning fra de ansatte.

Selve boligerne har et meget æstetisk og karakteristisk udtryk i murede facader med skorstene, der integrerer ventilation. Her ser du røde tage, facader og belægninger der kæder området sammen på en levedygtig måde og skaber en inviterende og harmonisk sammenkobling til området. I projektet opføres der orangierier til fælles brug. Der etableres private terrasser uden for boligerne, der skaber diversitet og forskellige muligheder for ophold og mødesteder, privat som fælles.

Faciliteter

Fælles have
Bilfrit område
Terrasse
Fælles orangerier

Østre Stationsvej, Odense

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.