Ebeltoft Havnefront

Lejligheder med udsigt over Ebeltoft Vig

Vis billeder
  • Boliger 58
  • Boligtype Lejlighed
  • Værelser 2-4
  • Størrelse 63-158m2
  • Eje 2.200.000-5.750.000
  • Planlægning
  • Byggefase
  • Overtagelse
    2024

Få udsigt til vandet med disse nye lejligheder, der inviterer naturen ind med flotte udsigter, lys og den friske luft, den gennemstrømmer Ebeltoft Vig. Her vil du opleve at blive forankret i den kulturrige by, der inviterer til nærvær, kreative oplevelser og muligheden for at benytte havets mange glæder. Miljøet vækkes af en positiv energi og en befolkning i forskellige aldersgrupper, der stille og roligt vokser. Her vil du opleve at bo trygt, om du vælger at læse i en bog fra altanen eller om du er ude at socialisere blandt byens mange tilbud.

Bo med havudsigt
20 minutter til Aarhus Lufthavn
Gode forbindelser med offentlig transport
Tæt på skoler og gymnasier
Gode indkøbsmuligheder

Indenfor nogle få hundrede meter har du flere indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker og små hyggelige specialforretninger. Du har også kort adgang til lægehus og apotek, der gør det nemt at bo i området, uanset din alder. Indenfor 700 meter finder du også en skole, muligheder for offenlig transport og mindre skovområder. Med bus har du 25 minutter til to gymnasier i Rønde og 1 time til Aarhus.

Oplevelser

Swipe

Ebeltoft Havn

I havnen kan du bl.a. opleve Fiskerihavnen, der byder på en speciel stemning med fiskekuttere i et hyggeligt miljø. I nærområdet kan du købe friske og røgede fisk, besøge havnens caféer og restauranter, gå på opdagelse i havnens gallerier og arbejdende glasværksteder. Du kan også besøge de små specialforretninger eller nyde solnedgangen fra molen.

Maltfabrikken

Det gamle industrimiljø omkring Maltfabrikken i Ebeltoft fra 1861 er blevet forvandlet til byens nye mødested. De gamle industribygninger er genopstået som et anker for kreativt erhverv, service og kultur.

Fregatten Jylland

Oplev en af datidens største krigsskibe, konstrueret i træ. Museet byder på fantastiske fortællinger om krig og fred i de store farvande.

Lejlighederne indrettes i naturen i fem klynger, der strækker sig langs den kystsikrede vig. Natur og friarealer flettes ind mellem bygningerne for at danne opholdsrum og gode adgangsmuligheder til kysten. I arkitekturen er der indtænkt gode lys- og rumforhold, der skal favne udsigten og skabe behagelige opholdsrum for beboerne. Alle boliger har adgang til parkeringspladser. Med elevator er det nemt at og trygt at komme op i højden. Dertil vil du finde cykelparkering og private opbevaringsrum. Fra lejlighederne har du rummelige altaner, hvor du kan træde ud og nyde middagsmaden på de varme dage. Indenfor vil du opleve at have moderne og funktionelle løsninger, der gør det nemt at arbejde på dit hjemmekontor, have overnattende gæster eller at sidde i en krog og dagdrømme.

Faciliteter

Elevator
Altan
Gårdrum
Privatparkering
Ladestation til el-biler
Cykelparkering
Depotrum

Strandvejen, Ebeltoft

Kreditering

Arkitekter: Friis & Moltke

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.