Bakkedraget

Lejligheder på en naturskøn strandeng

Vis billeder
  • Boliger 124
  • Boligtype Lejlighed
  • Værelser 3-5
  • Størrelse 107-220m2
  • Leje 24.000-40.000

Oplev havets skiftende karakter og lad årstidernes himmellys fylde dit hjem. Lejligheder er placeret ved det smukkeste bakkedrag i Tuborg Strandeng, et naturskønt område, som omfavner disse liebhaverboliger. Boligerne følger på poetisk vis det bakkede englandskab, der fører direkte ud i havet. Denne enestående placering i København er det sidste område i Gentofte kommune, der vil blive bebygget og er derfor noget helt unikt og særligt. Her har du kun et enkelt bølgeslag ind til Københavns centrum og har alt hvad du skal bruge i nærområdet. Vælger du at bo i Bakkedraget, vælger du et liv ved vand og natur, der ligger afskærmet af plantezoner, pergolaer og smuk arkitektur. Udsigten og den nærværende forbindelse til naturen vil med garanti give dig ro og balance i sindet.

Bo midt på strandengen ved havet
Naturskønne liebhaverboliger
Havudsigt fra altaner og balkoner
Kort afstand til Købehavns centrum

Tuborg Strandeng skaber en unik fornemmelse af at være på afstand, men alligevel tæt på kernen af København. Her har du indkøbsmuligheder, shopping, kulturoplevelser og nogle af Nordens bedste restauranter i nærheden. Hellerup ligger i baghaven og Strandvejen, en hyggelig indkøbsgade, med over 200 forskellige butikker, caféer og lækre takeaway-steder, byder på mange forskellige aktiviteter og stemninger. Tuborg havn huser forskellige træningstilbud, om du er til fitness eller roning på åben hav. Børn vil have kort vej til nogle af landets bedste skoler, privatskoler og dagsinstitutioner, som f.eks. Hellerup Skole, Tranegårdsskolen og Bernadotteskolen. Der er også et særligt tilbud om internationale skoler og dagsinstitutioner. Til Københavns centrum har du gode busforbindelser og direkte cykelruter langs vandet, der bidrager til at føle dig tæt på alt.

Oplevelser

Swipe

Tuborg Strandeng

Et særligt åndehul i det kuperede englandskab ud til kysten. Her vil du opleve et mere ufremkommeligt, meditativt terræn, som bedst opleves via de snoede stier.

Hellerup Roklub

Oplev fantastiske solopgange i øst og en mindeværdig udsigt over Øresund. Klubben har aktiviteter og faciliteter til alle aldersgrupper og niveauer.

Ryvangens Naturpark

Skønt og fredet naturområde i København. Her kan du bl.a. gå en dejlig tur, fiske, kælke eller blot tage picnic-kurven med.

Experimentarium

Et videnskabscenter i verdensklasse for alle aldersgrupper med interaktive oplevelser og udstillinger.

Arkitekturen afspejler det forhistoriske industrikvarter for Tuborg og de bakkede strandenge, der er stedsspecifik. Lejlighederne er en harmonisk forlængelse af naturen, helt ned til murstenenes farvevalg. Lejlighederne er rummelige, moderne med behagelige opholdsrum. Om du er inde eller ude, bliver naturen inviteret ind og skaber en varm jordnærhed. Den niveaudelte arkitektur veksler mellem tre til seks etager og følger engens nedadgående bevægelse, der skaber private tagterrasser, hvor man kan nyde en solopgang eller solnedgang. I bakkedraget har du trappeopgange og elevatorer, der gør livet let og bekvemmeligt for dig, uanset din alder eller behov. Parkeringskælder giver dig let adgang til din bil eller cykel, der kan føre dig ud i områdets mange og forskellige oplevelser. I de nederste etager, vil der være private terrasser, der er med til at skabe en nærværende og tryg oplevelse i gårdrummene.

Faciliteter

Elevator
Parkeringskælder
Naturnært
Tagterrasse
Terrasse
Altan
Cykelkælder

Tuborg Bakkedrag, København

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.