Atelierhaven

Byhuse i naturrigt bymiljø på Frederiksberg

Vis billeder
  • Boliger 9
  • Boligtype Dobbelthus
  • Værelser 4-6
  • Størrelse 151-204m2
  • Eje Pris kommer
  1. Overtagelse

Moderne boliger i grønt og historisk område på Frederiksberg blandt fredede træer. Det er hvad du kan drømme dig til, når du vælger at bo her. De 9 boliger bygges gradvist og i tæt forhold til naturen og den eksisterende arkitektur, der danner de historiske rammer for stemningen i dette område. Boligerne indbyder naturen, lyset og det nærværende rum til dig, din familie og besøgende. Ønsker du at bo centralt i rolige omgivelser, hvor du kan sidde og læse en bog eller sidde i ro og mag på terrassen til din middag? Atelierhaven kan meget vel være din chance.

Byhuse med tilhørende have
Bo i et fredfyldt og grønt område
Gode transportmuligheder
15 minutter til Hovedbanegården

I området har du alle tilbud, som en storby kan byde på. Indenfor få hundrede meter har du adskillige transportmuligheder med bus eller metro. Indenfor kort afstand har du også flere indkøbsmuligheder, læger og apoteker, der gør livet nemt i hverdagen. Stedsspecifikt har du et trygt miljø med flere cafeer, restauranter og haver. Du vil også opleve at være omgivet af mange forskellige fritidstilbud, der gør området ideelt for mange forskellige aldersgrupper og interesser. Uden at du skal over vejen, har du adgang til børnehave. Få minutter væk er der flere skoler og gymnasier.

Oplevelser

Swipe
Landbohøjskolens Have

Landbohøjskolens Have

Haven blev anlagt i 1858 og er i dag en del af Københavns Universitet. Havens formål er at være studiehave og universitetspark, at levere planter til undervisningen og at være en grøn oase for alle. Gå en tur i de unikke historiske omgivelser og oplev de over 6.000 forskellige planter.

Frederiksberg Svømmehal

En af Danmarks smukkeste svømmehaller fra 1934, der i sig selv er et kunststykke. Sauna og dampbad kan benyttes af besøgende.
Hans Tavsens Park

Hans Tavsens Park

Historisk og offentlig park, der inviterer til gåture, kunst, picnic-ture og afslapning.
Badminton

Frederiksberg Badmintonklub

Badminton for alle unge, vokse og seniorer på alle niveauer. Klubben tilbyder også holdundervisning.
Fencing

Hermeshallen

Hermeshallen har en lang historik indenfor badminton og gymnastik. I dag dyrkes der også basket og fægtning her. Der er mulighed for at leje badmintonbaner enten pr. sæson eller på timebasis.
Nandrupsvej Idrætsanlæg

Nandrupsvej Idrætsanlæg

Stort udendørs-område med forskellige sportstilbud.
Basketball

Büllowsvejhallen

Idrætshallen har både en stor hal og en lille hal, der primært benyttes til basketball og diverse stævner. Derudover er der også et rum styrketræning.

Materialiteten for boligernes facade består af teglsten og store vinduespartier, der er kendetegnet for Frederiksbergs historiske atelierer. De store vinduer møder de centrale opholdsrum for boligerne i dobbelthøjde, der er med til at indramme naturen og skabe en tæt relation til haven. Når du bevæger dig rundt i rummene vil du opleve flere skalaspring, der er skabt til at rumme både det private rum og det sociale. Med terrasser på begge etager kan du til hver en tid åbne døren og møde den grønne oase.

Faciliteter

Terrasse
Altan
Fælles foyer

Falkoner Alle, København

Kreditering

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.