Æbeløen

Byhuse i det historiske Øgadekvarter

Vis billeder
  • Boligtype Dobbelthus Parcelhus
  • Værelser 4-5
  • Størrelse 113-216m2
  • Eje 4.000.000-7.000.000
  • Leje 8.000-12.000
  1. Overtagelse

Æbeløen er et nytænkende byhusprojekt, der gemmer sig i det ikoniske Øgadekvarter i Aarhus. Nær Botanisk Have og Den Gamle By, i et område rigt på arkitektur, der både hylder moderne livskvalitet og rummer skalaen for de historiske huse, der engang dominerede området. Her kan du forvente arkitektur med højt til loftet, skrånende tage, luft mellem bygningerne og udkig til et attraktivt og inviterende grønt gårdrum for beboerne. Det kalder på fællesskab og tager samtidig også højde for privatlivet. Det er som blommen i et æg.

Moderne og komfortable byhuse.
Stor diversitet af aldersgrupper og professioner.
Tæt på uddannelsesinstitutioner.
Hyggeligt område rigt på kultur, caféliv og aktiviteter.

Området i Øgadekvarteret er velkendt af byen og anses for at være et meget attraktivt sted at bo. Nye huse bliver derfor solgt som var det varmt brød. Derfor er det en god ide at være hurtigt ude, skrive dig op til nyheder og holde dig opdateret, hvis du har truffet en beslutning, om at du ønsker at bo i dette område.

Karakteristisk for kvarteret er stor mangfoldighed, der rummer alt hvad en familie, senior eller en studerende kunne ønske sig. Her har du alt tæt på dig, om du ønsker dig caféer, kulturelle oplevelser eller grønne omgivelser, hvor du kan slå dig ned og tage et hvil. Her er det fredeligt og trygt at begå sig; også for børn.

Oplevelser

Swipe

Aros

10 etager med kunst og byens bedste udsigt fra Your rainbow panorama på taget af ARoS.

Botaniske Have

Haver og tropisk væksthus med plads til en gåtur og kaffe eller lære om eksotiske planter.

Dokk1

Byens hovedbibliotek og borgerservice på havnen i Aarhus, samme rum for store events.

Bygningerne har en æstetik og farve, der er skabt til at harmonere med de grønne omgivelser. De præsenterer sig godt i landskabet med brugen af rødlige mursten, flotte vinduer og matte tage. Indendørs venter et godt indeklima, gode lysforhold, flotte egetræsgulve med gulvvarme samt en lys og tryg stemning.

Faciliteter

Terrasse
Balkon
Fælles haver
Privatparkering

Æbeløgade, Aarhus

Kreditering

Arkitekt: CEBRA Arkitekter.

Billedkreditering: Bemærk venligst, at vi har brugt et lille antal billeder, hvor copyright-indehaverne ikke kunne identificeres. I disse tilfælde har det været vores antagelse, at sådanne billeder tilhører det offentlige domæne. Hvis du hævder ejerskab af nogen af de viste billeder og ikke er blevet korrekt identificeret, bedes du give os besked, og vi vil give en formel bekræftelse.